Verkoopstyling zakelijk

Wat kunnen wij betekenen voor u als makelaar

House of Restyling ziet de woningen in uw bestand als marketingobjecten. Onze doelstelling is dan ook om de economische vraag naar uw woningen te vergroten door het concurrerende aanbod te overtreffen.
Een bezichtiging hoort een “thuisgevoel” op te roepen. Een thuisgevoel is sterker dan welke specificatie ook.

De concurrentie op de woningmarkt is groot en door het inschakelen van een goede verkoopstylist onderscheidt u zich in de markt en laat u de klant zien dat u niet passief handelt, maar pro-actief door optimale diensten aan te bieden. Als verkoopstyliste zijn wij een verlengstuk van uw dienstverlening. Samen met de verkoper hebben we tenslotte maar één doel voor ogen: een snellere verkoop tegen de beste prijs.


Wat kunnen wij betekenen voor u als projectontwikkelaar en/of woningcorporatie

Heeft u als projectontwikkelaar of woningcorporatie een uitpond- of nieuwbouwwoning te verkopen? Laat deze door House of Restyling volledig schilderen/sauzen, stofferen en inrichten voor de juiste doelgroep.
Als u meerdere woningen in een project te koop heeft staan is de gestylde woning een uitermate effectief marketingmiddel. Sfeer en mogelijkheden van de woning(en) worden aan geïnteresseerden overgebracht. Bovendien heeft u een plek waar bijvoorbeeld verkoopgesprekken kunnen plaatsvinden, een verkoopmanifestatie of een “Open Huizen” dag.

Wij verzorgen voor u:
• (verkoop)styling
• inrichten van leegstaande panden en modelwoningen voor elke doelgroep
• professionele fotoreportages

Wij maken graag kennis met u in een vrijblijvend oriëntatiegesprek om de mogelijkheden te bespreken.
U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer + 31651574276 of per e-mail: info@houseofrestyling.nl