SONJA RIJPKEMA

House of Restyling is een verkoopstylingbureau dat gespecialiseerd is in het verkoopklaar maken van woningen, woningfotografie en meubelverhuur. Met jarenlange kennis uit de makelaardij brengen wij elke woning vakkundig in een aantrekkelijke staat waar veel potentiële kopers naar opzoek zijn. Wij werken voornamelijk voor particulieren, makelaars, woningcorporaties en projectontwikkelaars. U komt ons tegen in heel Noord-Holland.

House of Restyling is aangesloten bij het CNVV (Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten). Onze verkoopstylisten zijn opgeleid door het opleidingscentrum House of KIKI. Dit opleidingscentrum is marktleider op het gebied van verkoopstyling en is o.a. bekend van de TV programma’s “Uitstel van Executie” en “TV Makelaar”.

 

Oprichtster en vastgoedstyliste Sonja Rijpkema:
Door mijn langdurige werkervaring in de makelaardij als verkoop- en aankoopmakelaar kan ik uitstekend de verkoopbaarheid van woningen beoordelen.  Objectief kan ik meekijken door de ogen van de koper. Ik weet precies waar de koper op let, waar de focus in de woning op moet liggen en waar de knelpunten zich bevinden. Mijn passie is de mensen helpen om hun woning zo te restylen dat deze aantrekkelijker wordt in de woningmarkt. Dit tesamen maakt de kracht van House of Restyling.

Heeft u misschien het idee dat verkoopstyling onbetaalbaar is? U zult zien dat er voor elke portemonnee een creatieve oplossing is! Wij kunnen met een beperkt budget en middelen een optimaal resultaat bereiken.

Doordat House of Restyling met veel partijen samenwerkt, hebben wij een groot netwerk waarmee wij u op alle gebieden kunnen helpen. Bekijk hier het overzicht van al onze diensten.

Wij maken graag kennis met u in een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken. Neem direct contact met ons op.

House of Restyling kan het verschil betekenen tussen 'Te koop' en 'Verkocht'!